KONST ILLUSTRATION
ILLUSTRATION!
Illustrationer talar direkt till betraktaren. De är där för att ge liv, skapa nyfikenhet, tillgängliggöra, lätta upp, berika, berätta en historia, lyfta fram, bära ett budskap till betraktaren och mycket mer.
Här nedan hittar du exempel från tidigare arbeten.
ILLUSTRERADE PORTRÄTT ...

... är personliga, unika porträtt, helt framtagna efter dina önskemål.

Du har ett högupplöst porträttfotografi, som jag illustrerar efter att vi haft ett samtal kring dina önskemål om vad bilden ska innehålla. Du får bilden levererad både högupplöst och lågupplöst, så du kan välja att använda den digitalt eller låta printa den och rama in den. Lätt som en plätt! :) 
PS: Det går givetvis bra att få även personen som porträtteras tecknad.
Lindesbergs biblioteksbuss ...

... valde att använda illustration på bussens bakvägg för att tilltala de yngre besökarna.

Illustrationskonceptet bygger på en bild där barnen kan leta efter alla alfabetets bokstäver i bokens fantasifulla värld. Här har en del av bilden även plockats ut och använts som dekor på en dörr inuti bussen. Bilden kan även användas som t ex affisch eller framsida på skrivböcker, för att skapa igenkänning och bygga vidare på konceptet i fler olika sammanhang.

Är du nyfiken på hur du kan använda illustration till ditt projekt? Vill du bolla olika funderingar och idéer?
Konceptillustration ...

... till hotell Plaza i Västerås.

Här har bilden tagits fram i syfte att skapa ett enhetligt koncept till hotellet, där den kunde användas på allt från menyer till tapetserade pelare och som foliering på bil.
Möjligheterna är oändliga. När bilder används i deras fulla potential kan de vara effektiva medel för att kommunicera ett budskap, synas, skapa atmosfär och en unikitet speciellt anpassad efter sitt specifika sammanhang.
På vilket sätt skulle illustration kunna lyfta ditt projekt?