Låt oss hjälpas åt att göra världen lite bättre!

I och med att mitt första bokprojekt ”Drömmarnas Krona” gavs ut 2004, har jag varit verksam som frilansande illustratör och konstnär.
Jag brinner för omtanken om människan och miljön, och ser de skapande processerna som verktyg för att kunna hjälpa till att göra världen lite ljusare för andra. Det finns oändligt många möjligheter, om vi vill.
Min övertygelse är, att tilltalande och tillgänglig formgivning, illustration som talar direkt till mottagaren och konst som ger oss fler dimensioner av en rumslighet och av vår värld, behövs för att vi ska må bra och orka bry oss.
Jag har bland annat studerat konst i Umeå, informativ illustration och informationsdesign på Mälardalens högskola, samt illustration vid Berghs School of Comunication.
Känner du att jag kan vara rätt person för ditt projekt så tveka inte att höra av dig! Ett inledande samtal eller kontakt där vi har möjlighet att stämma av och bolla är helt kostnadsfritt! 
Jag ser fram emot ta del av dina tankar. Välkommen!
/Ida